Wan?Kell!

A performance-tuning.hu tagok segítségével készülő RX-7 FC3S TurboII felújítását és átépítését bemutató oldal. Ami az RX-7 tulajoknak a későbbiekben sok segítséget nyújthat saját autójuk átalakításához. Egy komplett tudásbázist próbálunk létrehozni az alapoktól. Olvassátok élvezettel!

Friss topikok

Címkék

Kezdetek

2012.01.22. 13:36 Pistonless

A cím jó mutatja mi is fog itt történni, " Kezdetek" , Minden kezdet nehéz, hiába ez már a sokadik akkor is . 

Sok szenvedés, autóépítés , restaurálás , hétköznapi vezetés után rá kellett jönnöm, egész idáig rossz irányba haladtam. Egy autót nem a lehető legszebb állapotba kell, hozni és féltve csakis ragyogó napsütéses időben akkor is félve a vasárnapi vezetőktől, és egyéb a közutakon közlekedő kamikázéktól rettegve kell használni. Annak nincs értelme! Szerethetjük, imádhatjuk az autónkat mint egy szobrot . Üveg vitrinbe zárhatjuk, de azzal csak pont azt öljük meg ami az eredeti célja volt a vasnak. Élvezetet okozni a vezetőjének. Ebből lett elegem, és vásároltam magamnak egy 89 es Mazda rx-7 Turbo II t. elérhető áron. Amiből egy igazi élvezetes autót szeretnék faragni ami drift és pályanapokon de akár az utcán is megállja  a helyét. Amit csak tudok magam fogom elkészíteni , átalakítani az autón a performance-tuning.hu fórumtagok és más barátok/ismerősök/segítők közreműködésével.

Az alapoktól kezdve, végig követhetitek majd az autó fejlődését, átalakulását. Valamint hasznos cikkek, leírások megosztásával, és sok tapasztalattal fogom kitölteni a rendelkezésre álló pixel keretet. A blogot oylan formába próbálom elkészíteni, hogy a saját autótitokba is átültethessétek az itt tapasztaltakat. Okos ember más hibájából tanul.)

Vendégszerepelni fog más márkák elvetemült tuningosai közül is néhány a ladától a Lancián át nissanig akik a baráti társaságomat képezik. De lesz itt még sok egyéb finomság is.

Remélem felkeltette az érdeklődéseteket.

Végezetül pedig néhány kedvcsináló kép:

 
 

 

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása